BURSA / YENİŞEHİR - Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

100.YIL MAHALLESİ KAMPÜS SOKAK NO3/1 YENİŞEHİR/BURSA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve lâik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını,çevresi ile olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini,liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını, sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz ÖSS sınavlarında gösterdiği başarıların yanında gerek kültürel alanlarda yapılan yarışmalarda gerekse sportif etkinliklerde birçok başarılar kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Tekli
09:00-16.20
İngilizce Fransızca (2.Yabancı Dil) Almanca (2.Yabancı Dil)
İLÇEMİZİN BURSA VE ÇEVRE İLÇELER İLE ULAŞIMI ÇOK RAHAT VE KOLAYDIR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZA AİT RESMİ BİR SERVİS YOKTUR. ANCAK, TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDA İLÇEMİZ KÖYLERİNDE İKAMET EDEN ÖĞRENCİLER DEVLET TARAFINDAN TAŞINMAKTA VE ÖĞLEN YEMEKLERİ VERİLMEKTEDİR.
100.YIL MAHALLESİ KAMPÜS SOKAK NO:3 YENİŞEHİR/BURSA
İL MERKEZİNE 50 KM İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKLTADIR.
Kontenjan Bilgileri
2020-2021 9. SINIF KONTENJANI: 216 2021-2022 9. SINIF KONTENJANI: 152 2022-2023 9. SINIF KONTENJANI: 144