BURSA / YENİŞEHİR - Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: yegal

OKUL GAZETEMİZ YEGALİN SESİ

Mrt

28 Şubat 2017 tarihinde Tiyatro Kulübümüzün düzenlediği etkinlik doğrultusunda öğrencilerimizle MERİNOS AKKM Sahnesindeydik.

Mrt

İçine doğduğu dünyanın düzeniyle bağdaşmayı öğrenemeyen, iletişimsizliğin karanlığında yaşayan on altı yaşındaki bir genç kızın öyküsü.

Ağu

2015-2016 Öğretim Yılı sonunda okulumuz büyük bir başarıya imza attı ve yerleştirme oranını % 80´lere taşıdı. Başarıda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

JOHN STEİNBECK

27 Şubat 1902 tarihinde doğan, Pulitzer ve Nobel ödüllü ABD''li yazardır. Vefat ettiği tarih olan 20 Aralık 1968''e kadar, edebiyat dünyasının içinde önemli bir yer almış, sinemaya uyarlanan pek çok eserin sahibi, dünyaca ünlü bir romancıdır.

Ock

Okulumuzda bir grup öğretmenin kurduğu "Okuma Grubu" okuduğu kitapları değerlendiriyor.

Ock